9. ZIMSKE SINDIKALNE IGRE TERME TOPUSKO

Poštovani suradnici i prijatelji!

Sa zadovoljstvom Vas možemo izvijestiti da su završne pripreme  za 9.Sindikalne igre u Topuskom u tijeku.

Igre organiziramo za zaposlenike u djelatnosti socijalne skrbi  sa ciljem zajedničkog druženja i opuštanja od opterečujuće radne svakodnevnice. Igre će imati prvenstveno zabavno – rekreativni karakter pri ćemu imamo na raspolaganju sportsku dvoranu, kuglanu, bazen i odličan glazbeni bend do jutarnjih sati.

Tradicionalno u petak 27.siječnja organiziramo tematsku večer: Hawaii party!

Smještaj sudionika organiziran je u dvokrevetnim(trokrevetnim) i jednokrevetnim sobama(bračni ležaj) u hotelu sa dvije **. Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50,00 kn po danu i plaća se na recepciji po dolasku.

Smještaj počinje 27. siječnja sa ručkom, a završava 29.siječnja sa doručkom ili 26. siječnja sa večerom a završava 29. siječnja sa doručkom.

Cijena :  a) 460,00 kn za sudionike( koji dolaze 27. siječnja)

                    ili 660 ,00(koji dolaze 26.siječnja)

  1.   b) – za djecu do 3 god. besplatno

                             – za djecu od 3.do 12. god. 50% ukupnog iznosa

                            – djeca iznad 12 godina – puna cijena pansiona

Cijena uključuje: 2 puna , odnosno za sudinike na smještaju od 26. siječnja 2/5pansiona, boravišnu pristojbu,osiguranje gosta, uporabu bazena, sportske dvorane,  te sadržaje zabavnog karaktera.

Način prijave: Sindikalni povjerenik ili za to zadužena osoba u ustanovi, putem obrazaca u privitku, prijavljuje sudionike iz svoje podružnice i dostavlja ih Sindikatu najkasnije do 16.siječnja 2017.g. na br. faxa 01/ 3692-415 ili  01/3692-529, odnosno e- mailom na adresu: sindikat@net.amis.hr.

Molimo Vas da postupite u skladu sa naznačenim rokom za prijavu kako bismo mogli pravovremeno izvršiti rezervaciju smještaja. Za kasnije pristigle prijave, ne možemo garantirati smještaj obzirom na ograničene kapacitete (300 ležajeva).

Sudionici koji odustanu do 20. siječnja 2017. imaju pravo na povrat ukupno do tada uplaćenog iznosa, a nakon tog datuma povrat iznosa se umanjuje za 10% do tada uplaćenog iznosa.

Slobodni dani: Sukladno odredbama Kolektivnog ugovora sudionici imaju pravo godišnje ukupno na tri dana plaćenog doputa (2 za sudjelovanje na sindikalnim susretima i 1 za sudjelovanje na sporskim susretima).

U prilogu  Vam dostavljamo obrasce poimeničnih prijava i primjerak uplatnice.

Prijave za zabavno- sportska natjecanja( takmičenja u bazenima, konop, kuglana i sl.) obavljat će se u Topuskom o ćemu ćete biti izvješćeni putem oglasnih ploča prilikom dolaska u hotel.

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti članovima Organizacijskog odbora:

           

  • Zvonimir Petrović     098 416 565,
  • Sanjin Komarčević   091 371 29 33
  • Edin Nurkić              091 554 6147
  • Vedran Dereta          095 856 45 52,

Raspored događanja mozete dobiti skeniranjem QR koda.(upute u privitku).

 

           

              U očekivanju Vaših prijava, srdačno Vas pozdravljam,

Predsjednica, Jadranka Ivezić

Prilozi