BOMBA? Ovo su nekretnine ravnateljice od kako je sjela u fotelju. Mužu je namještala poslove?

Pravu bombu, otkrili smo prije nekoliko sati. Naime, javio nam se jedan od bliskih suradnika ravnateljice slavonskobrodskog Centra za socijalnu skrb, koji nam je dostavio svu imovinu iste od kada je na čelu Centra.

Ravnateljičin suprug obavljao je poslove za Centar

Ravnateljičin suprug, ili izvanbračni partner, svejedno, specijalist je kriminalistike, ali je povremeno radio i za slavonskobrodski Centra, naravno, dok je njegova partnerica, ravnateljica istoga.

“Vezano uz angažiranje ravnateljičinog supruga kao voditelja mjere iz očitovanja ravnateljice i razgovora s njom proizlazi da je on već dugi niz godina povremeno angažiran od strane Centra kao vanjski suradnik s obzirom da kao specijalist kriminalistike radi na poslovima maloljetničke delikvencije i nasilja u obitelji”, stoji u Izvješću o provedenom izvarednom upravnom nadzoru u brodskom Centru (nalaz je iz studenog 2020. godine).

“Tijekom nadzora izvršen je uvid u Izvješće o isplaćenim naknadama od 1. kolovoza do 31. listopada 2020. godine, a koje se odnose na voditelje intenzivne stručne pomoći i nadzora, stručne pomoći i potpore i pojačane brige i nadzora. Iz istog je razvidno da je suprug ravnateljice imenovan voditeljem mjere nadzora, kao vanjski suradnik, (stručna pomoć i potpora) od 28. siječnja 2020. godine”, stoji u spomenutom izvješću te nastavljaju:

“Skreće se pozornost da se prilikom izbora voditelja mjere nadzora vodi računa da to ne bude nitko od članova obitelji ili bliskih osoba, kako ravnatelja tako i stručnih radnika centra, koji rade na poslovima obiteljsko pravne zaštite”.

Nekretnine od kako je Anica Gusak Krajnović postala ravnateljica

Dali smo si malo truda, te smo pročešljali koje je sve nekretnine ‘nabavila’ Gusak-Krajnović od kako je ravnateljica slavonskobrodskog Centra za socijalnu skrb.

STAN 1.      –  11.7.2016.g.    Gusak-Krajnović Anica sklapa  Ugovor o kupoprodaji nekretnine,  temeljem kojeg kupuje stan  upisan u zkul. 12099 PU 13 k.o. Slavonski Brod sa 19,50 m2   – godina kad je postala ravnateljica, bez tereta, bez kredita

 STAN 2.  –    9.10.2017.g., Gusak-Krajnović Anica  sklapa Ugovor o kupoprodaji nekretnine , temeljem kojeg kupuje stan upisan u zkul.12470 PU 48 k.o. Slavonski Brod sa 44,30 m2,  u vrijeme kad je ravnateljica,bez tereta,bez kredita. Predmetni stan daruje dana 12.10.2021.g.svom ocu G.M., koji  ne živi  u Hrvatskoj ,već mjesto Koraće, BIH.

STAN 3.   –  5.10.2020.g. Gusak-Krajnović Anica i Ć.K.  sklapaju Ugovor o kupoprodaji nekretnine, temeljem kojeg kao suvlasnici kupuju stan upisan u zkul.12469 PU 82 k.o. Slavonski Brod sa 64,68 m2,  u vrijeme kad je ravnateljica,bez tereta,bez kredita.

STAN 4. – 21.10.2021.g., otac joj daruje stan upisan u zkul.12470 PU 78  k.o. Slavonski Brod sa 61,13m2 , isti dan kada je ona njemu darovala stan.

OSIJEK
STAN 5.  – 14.6.2018.g. Ć.K.  izvanbračni suprug ,na javnoj dražbi kupuje stan upisan u zkul. 21106 PU 13 k.o. Osijek sa 62,81 m2 , bez tereta,bez kredita.

Imaju li još nekretnina, za sada nam nije poznato, a svakako ćemo nastojati doznati, te povodom ovih saznanja poslati ministru Aladroviću upit, da vidimo kako on to komentira.

Izvor: www.sbonline.net
Foto: SBOnline